Reacties

Hier kan je een vraag stellen, een bestelling doen of zomaar iets leuks vertellen!

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
8 berichten.
 Sabrina uit Heemskerk heeft geschreven op 17 januari 2022 om 23:46
Sinds een aantal maanden voer ik mijn pony de kruiden mix van Paard en Bloem. Mijn pony gaf regelmatig een onrustige buik aan en was nerveus in gedrag. Nu bijna vier maanden verder durf ik te zeggen dat de kruiden bijdrage aan een gezond paarden lijf. Lichamelijk ziet hij er beter uit, rustigere buik, beter in zijn vacht. Maar ook mentaal heeft hij meer rust gevonden. Geen onrustige darmen meer en goeie mest! Bovendien vind hij het heerlijk 😀 Ik zou zeggen probeer het eens en merk het verschil! Miriam kan je prima op weg helpen als je er niet helemaal uit bent welke kruiden jou paard kunnen ondersteunen, ze is kundig en straalt rust uit. 👍Ik ben fan! 😃
 Bianca Jansen uit Haarlem heeft geschreven op 20 juni 2021 om 18:04
Eerlijk gezegd was ik een beetje sceptisch.... Mijn Arabische ruin komt elk jaar moeilijk uit het winterhaar. Heb al van alles geprobeerd. Gezien hij verder een gezond en blij paard is die het prima doet nam ik het maar voor lief. Het is gewoon zijn dingetje .... Nu in September gestart met kruiden mixen. Nog een beetje lacherig omdat hij altijd iets uit de Italiaanse hoek kiest... Maar deze winter leek zijn vacht al iets anders van structuur. En hij ging van het voorjaar vol de rui in. Dit jaar was hij niet de laatste van de kudde die het skipak uit deed 😉 Ik ben echt overtuigd en heel tevrede. Hij staat te shinen in de wei dus ik ben om.
 Sandra uit Limmen heeft geschreven op 11 januari 2021 om 13:04
8 aug 2020 - Sandra: "Hi Miriam, de mest van Holly is sinds een paar dagen goed, dus de kruiden beginnen te werken. Gisteren is de osteopaat geweest en zij zei dat er heel veel verbeterd is; De osteopaat zei dat de kruiden heel veel in gang hebben gezet en haar darmstelsel voelde super goed aan. Ze was snel klaar met de behandeling. Wát een verschil op de rug bij de wervels, de SI gewrichten en het bekken. Dat komt dus echt van binnenuit omdat het lage rugdeel o.a. darm aanstuurt. Mijn complimenten.
 Miriam uit Santpoort-Noord heeft geschreven op 11 januari 2021 om 13:03
Mijn eigen ervaring: bij mijn eerste kennismaking met de kruiden werd er een "probleem" opgelost waarvan ik mij eigenlijk niet eens bewust was; wanneer ik mijn paard poetste en bij zijn buik kwam moest ik altijd wat voorzichtig zijn, want hij keek dan altijd onmiddellijk om alsof hij wilde zeggen: "hé! stop daarmee!" Een paar weken nadat ik was gestart met de kruidenmix deed hij dat niet meer... blijkbaar had hij echt een gevoelige buik en werd dit opgelost door de kruiden. De kruidenmixen in combinatie met een verandering in het voer hebben verder ervoor gezorgd dat de vage klachten (o.a. onregelmatigheid in de gangen zonder aantoonbare oorzaak) niet meer zijn voorgekomen. Van buikpijn ga je toch een beetje raar lopen.
 Erik Goossens uit Zandvoort heeft geschreven op 10 januari 2021 om 11:42
Check de "Menukaart" voor de beste voeding voor je paard!
 Erik uit Zandvoort heeft geschreven op 10 januari 2021 om 11:39
Vanaf nu kan je via deze website ook voeding bestellen en een kruidenmix op maat aanvragen!
 admin uit Zandvoort heeft geschreven op 9 januari 2021 om 11:45
Ik wil Jaqueline van harte feliciteren met haar nieuwe website! Met vriendelijke groeten, Erik JW Goossens
 admin uit Santpoort-Noord heeft geschreven op 9 januari 2021 om 11:40
Hier kan je informatie opvragen, een bestelling doen of een vraag stellen.